Dick van Kooten

is auteur en IT ondernemer. Op deze website is vooral aandacht voor de boeken die hij geschreven heeft.

 

PIRAMIDE UIT DE TOEKOMST

Lees hier alles over deze spannende roman!


Hiervoor verscheen het boek
Wereldreizen You...sit en andere (eigen)aardigheden in 57 landen. Het boek is nog beperkt voorradig en kan via deze site besteld worden of via deze en andere boekhandels. Verder op deze site: een fragment uit dit boek en de auteursblog.
Liefhebber van Wereldreizen? Kijk dan op
Traveltips waar voor iedere accommodatie een objectieve beoordeling staat. En wil je meer foto's zien dan er op 32 van de pagina's van het boek staan? Kijk dan op 365xduurzaam waar bij een foto uit onze eigen collectie iedere dag een tip staat om duurzaam te leven. Of download de gratis Windows 10/11 app.

 

Ook het IT boek Van IT naar Idee, dat Dick hiervoor schreef en uitgegeven werd bij uitgeverij Vakmedianet is hier te bestellen. Tenslotte vind je links naar de website van Dick's  IT bedrijf IC2, de gratis Teletekstbrowser van IC2 en links naar een groot aantal artikelen die Dick geschreven heeft voor de o.a. toonaangevende IT websites computerworld.nl en webwereld.nl en de Tech rubriek van het Algemeen Dagblad (ad.nl). Hier staan de links naar de artikelen.

 

Wereldreizen You...sit en andere (eigen)aardigheden in 57 landen 

Lagere prijs: Bestel Wereldreizen nu van 16,50 voor Ä 9,95

Direct bestellen
Exclusieve video content bij het boek:

Heeft u Wereldreizen gekocht op deze site of in de boekhandel en geen kaartje met een exclusieve link naar videocontent van het boek? Klik dan op de Contact knop op deze pagina en vraag een gratis code aan. Vermeld de aankoopdatum en boekhandel. 


Over Wereldreizen:

 

Met de bovengemiddelde reislust van de auteur en zijn vrouw is de kans groot dat je bijzondere dingen meemaakt. Of dat niet eens in een boek kon komen. Dat kon! De 30 verhalen (met kleurenfoto's) spelen zich af in veel van de 57 landen die de auteur en zijn vrouw bezochten, zoals Bhutan, Zuid-Afrika, Honduras, Panama, Egypte, India of AustraliŽ. Het gaat over ontmoetingen, zoals met de premier van Bhutan, over taxichauffeurs zonder rijbewijs, over kampvuren of huurauto's. Soms herkenbaar, vaak humoristisch. Iedereen die dit boek gelezen heeft wil daarna direct op reis. Of juist niet.

 

Recensie:

 

"Zoals de Vlaamse avonturier Tom Waes mij via de tv boeit en verbaast over alle ongewone bestemmingen in de wereld zo doet de schrijver van het boek "Wereldreizen - You .... Sit en andere (eigen)aardigheden in 57 landen" dit met zijn boek."

 

"Complimenten aan de auteur over hoe hij al deze (eigen)aardige avonturen heeft weten te bundelen in een mooi boek."

 

"Ik kan niet stoppen met lezen dankzij de onvoorstelbare anekdotes."