Terug


$ 30.000 dollar gezocht

 Iedere 7,5 uur wordt er een neushoorn gedood wegens de vraag naar de hoorn in o.a. Vietnam. Er lijkt bedroevend weinig resultaat geboek te worden met pogingen om aan deze criminaliteit een einde aan te maken. 

De kans op overleven van deze prachtige dieren moet daarom vooralsnog vooral komen van het  in goed beschermde en bewaakte gebieden houden van neushoorns. Dat moet net zo lang gebeuren tot deze waanzin stopt.

Een organisatie die dat doet is Omogolo Wildlife Trust. Deze organisatie is uniek: de volle 100% van donaties  wordt ingezet voor projecten. Ik steun daarom Omogolo Wildlife Trust door mijn boek "Wereldreizen" weg te geven voor iedere donatie vanaf 25 euro. Donaties vanaf 75 euro beloon ik met een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap. 

Hoe draag je bij?

Een van hun projecten is de Ziwa Rhino Sanctuary in Oeganda - http://omogolowildlife.org/projects/rhinos-uganda. Er is $ 30.000 nodig. Dit project verdient onze steun en is harder nodig dan ooit.  

Doneer

Klik op http://www.omogolowildlife.org/donate , vul de gegevens in en maak het bedrag over via een bankoverschrijving, Paypal of via Geef.nl (o.a. iDeal, machtiging, creditcards)

Deel

Breng familie en vrienden van de actie op de hoogte. Of deel de actie op sociale media.  Zie  https://www.facebook.com/omogolowildlife.

Naar boven